PREMIJER LIGA: "Tužna" Arsenalova četvorka

Autor:

Sport

22.04.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 35. kolu Premijer lige Arsenal je na svom terenu bio bolji od Vest Hema (4:1), dok je Stouk odigrao nerešeno protiv Barnlija (1:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Meč u Londonu bio je malo tužan... Arsene Venger sedeo je na klupi a jasno je da će posle 22 godine otići iz kluba. I oni koji su ga najviše kritikovali nisu mogli da ostanu ravnodušni.

Ceo meč stao je u drugih 45 minuta. Prvi je pogodio Monreal u 51. minutu. Uzvratio je Arnautović u 64. a onda je Arsenal postigao tri laka komada. Dva puta je pogađao Lakazet, dok je jednom mrežu pogodio i Remzi.

Arsenal je ovaj meč igrao bez Ozila, dok je Obamejang ušao sa klupe. Odalzak Vengera znači kraj jedene ere. Ostaje da se kakvi su dalji koraci čelnika ovog tima.

Stouk polako pakuje kofere za selidbu u niži rang. Ima još da se igra, ali sve je izvesnije da će upravo ovaj tim u Čempionšip. Protiv Barnlija poveli su preko N'diajea, izjednačio je Barns, za bod koji domaćima nije bio dovoljan.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading