(VIDEO) Sosijedad predao titulu u ruke Barseloni!

Autor:

Sport

19.04.2018

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atletiko Madrida poraženi su od Real Sosijedada sa 3:0 u utakmici 33. kola španske La Lige.

RepublikaFoto: twitter.com/RealSociedad
Fudbaleri Sosijedada

Baski su do prednosti došli u 27. minutu – Adnan Januzaj prošao po desnoj strani, vratio povratnu na sam penal, odakle je Vilijam Hose usamljen šalje od levu stativu u mrežu. 

Imali su domaći šanse da postignu drugi gol, imao je i Atletiko mogućnost da se vrati, ali je u 80. minuti Huanmi rešio pitanje pobednika. Ispratio je fantastičnu akciju svojih saigrača i elegantno ‘bocnuo’ Jana Oblaka za 2:0. 

Atletiko je ostao na 71 bodu, 12 manje od prvoplasirane Barselone, koja već u sledećem kolu ima šansu za titulu – ukoliko Katalonci slave ostaće na +12 u odnosu na pratioca, četiri runde pre kraja.

 

I zvanično će biti novi šampioni Španije jer se u La Ligi prvo gleda međusobni rezultat, a Katalonci imaju pobedu i remi sa Madriđanima ove sezone. 

Real Sosijedad se ovim trijumfom popeo na 11. poziciju sa 43 boda. 

Tri mesta iznad je Đirona, koja je sa 2:1 bila bolja od Alavesa – Garsija je gostima doneo prednost nakon sata igre, da bi Stuani u 86. realizovao najstrožu kaznu. Počasni pogodak za domaćina delo je Pine u prvom minutu nadoknade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading