RODRIGEZ: Real nije samo Ronaldo

Autor:

Sport

17.04.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polufinalni meč Lige šampiona između Bajerna iz Minhena i Real Madrida za jednog igrača bavarske ekipe biće poseban. Džejms Rodrigez, koji je prošlog leta iz Primere prešao u Bundesligu, igraće protiv kluba čiji je do skoro bio član, a koji ga je na dve godine pozajmio nemačkoj ekipi.

RepublikaFoto: instagram.com/jamesrodriguez10
Džejms Rodrigez

O svom vremenu u Madridu, Džejms je u intervjuu za "AS" rekao:

- Obe te utakmice biće posebne za mene. Tri godine sam bio u Realu, tamo imam prijatelje i lepe uspomene na to vreme. Sada razmišljam samo o svom klubu i o tome kako možemo da porazimo Real. Želim da svojim kvalitetom doprinesem svojoj ekipi i da pomognem koliko je to u mojoj moći da stignemo u Kijev - istakao je Hames i dodao:

- Bajern ne mora da se krije. Klub je mnogo puta pokazao kako se igra protiv Reala - smatra Kolumbijac.

Ipak, poslednji susreti ta dva kluba nisu ostali u najlepšoj uspomeni za Nemce. U prošlogodišnjim četvrtfinalnim mečevima elitnog evropskog takmičenja, Bajern je poražen rezultatima 2:1 i 4:2, što je za Bavarce ujedno značilo kraj evropskog putešestvija.

RepublikaFoto: instagram.com/jamesrodriguez10
Džejms Rodrigez

Pet od ukupno šest postignutih golova na pomenutim mečevima postigla je zvezda kraljevskog kluba Kristijano Ronaldo. Ipak, Hames je ubeđen da najbolji fudbaler sveta nije nepobediv

- Ronaldo je mašina za davanje golova, što je mnogo puta do sada potvrdio. Brojevi govore za sebe. Nadam se da ćemo imati dobar dan kada budemo igrali protiv Reala i da ćemo uspeti da ga odbranimo, pa da on neće imati tako dobra izdanja - istakao je 26-godišnjak i dodao:

- Real nije samo Kristijano. Na svim pozicijama imaju odlične igrače. Neće biti lako.

Real Madrid je prvi klub kojem je pošlo za rukom da odbrani Ligu šampiona. Ekipa iz glavnog grada Španije osvojila je titulu LŠ protekle dve godine zaredom.

Kada je u pitanju Primera, Real sa 67 bodova zauzima treću poziciju, a u odnosu na prvoplasiranu Barsu ima 15 bodova zaostatka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading