(VIDEO) Njegove partije prolaze ispod radara, A ON "KIDA" U BENEVENTU!

Autor:

Sport

16.04.2018

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada jedan od najvećih talenata srpskog fudbala Filip Đuričić izgubio je sjaj prethodnih sezona u Italiji, ali poslednje partije u Beneventnu, koji će verovatno ispasti iz Serije A, govore da bi mogao da se vrati na staze uspeha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đuričić (desno) konačno počeo da igra kako zna

Ove zime je već unapred prežaljeni Beneventno doveo na pozajmicu iz Sampdorije Filipa, on je tamo grejao klupu celu polusezonu, ali se fudbalski rehabilitovao u dresu fenjeraša Serije A.

Na meču protiv Sasuola, koji je okončan remijem 2:2, Đuričić se istakao jednim dodavanjem za gol Dijabatea, a ta asistencija lako bi mogla da bude najbolja u sezoni.

Đuričić je za nacionalnu selekciju Srbije odigrao 24 meča i 4 puta se upisao u strelce, ali ga već dugo nema na spiskovima selektora. Ukoliko nastavi sa partijama kakve pruža u poslednje vreme ne bi bilo čudno ni da se nađe u kombinaciji Mladena Krstajića prilikom sastavljanja spiska putnika za Mundijal u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading