OGORČENA MAJKA POVREĐENOG DEČAKA NA DERBIJU: Ganjaću vas do pakla i nazad!

Autor:

Sport

15.04.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 31. kola Superlige Srbije i 157."večiti derbi" između Crvene zvezde i Partizana nije mogao da prođe bez incidenata.

RepublikaFoto: Starsport
Haos na zapadnoj tribini stadiona Crvene zvezde

Zvezda je pobedila Partizan 2:1 i praktično obezbedila titulu, ali je derbi ostao u senci incidenata na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić.

U tuči između navijača dva kluba povređeno je nekoliko navijača, a među njima je bilo i onih koji su se našli na meti huligana dva kluba. U incidentima je povređen i jedan dečak čija se majka oglasila na društvenim mrežama.

Crvena zvezda je na svojoj Fejsbuk stranici objavila fotografiju slavlja igrača sa Delijama uz komentar: "Šta reći".

Majka, čiji je dečak povređen na utakmici oglasila se komentarom, koji je potom obrisan.

- Evo šta ću ja da kažem. Popićete takvu tužbu da niste ni svesni. Moj suprug je odveo sina na zapad da gleda utakmicu. I on je nastradao jer su ga huligani pogodili stolicom. Išao je na utakmicu i završio u hitnoj! Zašto? Sram vas bilo, ali ovo neće da prođe tek tako. Ganjaću vas do pakla i nazad - napisala je ova žena u komentaru.

Foto: facebook.com/crvenazvezdafk/

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading