Tošić: Nismo zaslužili pobedu!

Autor:

Sport

14.04.2018

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da njegova nije ekipa nije zaslužila pobedu u derbiju protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Tošić pozdravlja navijače Partizana

Partizan je poražen od Zvezde 2:1 u 157. večitom derbiju.

- Tužni smo i razočarani, ali danas nismo ni zaslužili više. Prvih 20 minuta smo primili dva gola. Posle ta dva gola oni su znali kako sa sačuvaju rezultat, mi smo pokušavali, da smo malo ranije dali gol... Drugo poluvreme je bilo bolje sa naše strane, ali okrećemo se narednim utakmicama. To je to - rekao je Tošić posle meča i nastavio:

- Derbi je uvek takva utakmice gde nijanse rešavaju. Nisu ni oni imali neke velike šanse. Inspiracija Radonjića, naša greška, gol Pešića - tako se rešava derbi. Tako je i moj slobodan udarac mogao da unese neku intrigu, ali je tek drugi bio korisniji za moju ekipu.

Partizan je drugi na tabeli sa devet bodova manje od Zvezde.

- Zvezda je u velikoj prednosti. Ima još šest kola do kraja, ne zavisi sve od nas, pokušaćemo da uradimo sve što je do nas i da gledamo rezultate Zvezde - rekao je Tošić, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu.

- Trenirao sam deset dana sa ekipom... Kada pitate bilo kog igrača, svako će vam reći da ga nešto boli. I mene kroz celu karijeru nešto boli, ali trpim i igram. Tako sam i danas. Igrao sam koliko je trener odlučio i to je to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading