(VIDEO) Tadić dao gol Čelsiju, ali džaba!

Autor:

Sport

14.04.2018

13:30 >> 13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sjajnog prošlog vikenda u kome su naši fudbaleri širom Evrope tresli mreže, sada je ovu seriju nastavio Dušan Tadić u dresu Sautemptona. Ipak, njegov klub je propustio dva gola prednosti u sudaru sa "plavcima" pošto je Čelsi posle preokreta slavio 2:3!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tadić pogodio za vođstvo Sautemptona

Naš reprezentativac je u jednom od važnijih mečeva u sezoni za "svece" matirao golmana Čelsija Tiba Kurtou u 21. minutu za vođstvo svog tima.

On je odlično sačekao pas Rajana Bertranda sa leve strane, te je lako savladao Tiba Kurtou.

Sautempton je poslednjih nekoliko kola nanizao poraze, pa je klub sada u zoni ispadanja i do samog kraja prvenstva ih očekuje teška i naporna borba za opstanak, koja će se verovatno voditi do poslednjeg kola.

Iako je tim sa juga Engleske imao dva gola viška sve do 70. minuta, na kraju nisu uspeli da upišu ni jedan bod. Još uvek aktuelni prvak Engleske je za svega 10 minuta stigao do totalnog preokreta, pošto su Žiru dva puta i Eden Azar pogađali za pobedu svog tima.


Barnli je pobedio Lester 2:1, a Kristal Palas je bio bolji od Brajtona 3:2. Luka Milivojević igrao je za domaći klub, a zaradio je žuti karton.

Hadersfild je nadigrao Votford 1:0, a Svonsi i Everton igrali su 1:1.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading