DRUŽENJE SA OMLADINCIMA RADNIČKOG: Holandska legenda održala čas fudbala!

Autor:

Sport

14.04.2018

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom drugog dana posete Radničkom iz Niša bivši holandski reprezentativac Pjer van Hojdonk održao je mlađim kategorijama ovog kluba javni trening.

RepublikaFoto: twitter.com/Pierre van Hooijdonk
Iz igračkih dana Pjera van Hojdonka

Nekadašnji golgeter Seltika, Fejenorda, Fenerbahčea i Benfike stigao je na "Čair" po pozivu šefa razvojne škole FK Radnički Niš Nenada Grozdića, koji je tokom karijere nastupao sa njim u Viteseu. Cilj je promocija škola i uspostavljanje dugoročne saradnje.

- Raduje me ova slika na Čairu, omladinska škola je ogledalo svakog kluba i broj dece na današnjem treningu na mene je ostavio jak utisak. Da bi se sve dovelo na vrhunski nivo potrebno je popraviti infrastrukturu, a ja sam u razgovoru sa ljudima iz kluba saznao da se na tome uveliko radi. Na treningu sam video puno talentovane dece i ukoliko se sa njima bude kvalitetno radilo Radnički će imati svetlu buducnost - rekao je Van Hojdonk. 

Pjer kaže da će pomoći Grozdiću da uspešno realizuje ideju usavašavanja trenera iz Radničkog u Holandiji. 

Van Hojdonk je posetio i trening prvog tima Radničkog, upoznao se sa bogatom istorijom kluba, razgovarao sa fudbalerima i članovima stručnog štaba i ohrabrio ih pred meč protiv Čukarickog u Superligi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading