Marselovi "pozdravi" večitom rivalu: NISMO MI BARSELONA DA ISPADNEMO!

Autor:

Sport

12.04.2018

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler madridskog Reala Marselo osvrnuo se na učinak Barselone u Ligi šampiona. On se posle prolaza protiv Juventusa iz sumnjivog penala sladio i porazom Barse od Rome.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marselo slavi sa Navasom prolaz u polufinale

Juve je imao velikih 3:0 na "Santjago Bernabeu" čime su nadoknadili minus iz prvog meča, ali je engleski sudija Oliver rešio da uzme stvar u svoje ruke i na nekoliko sekundi pre kraja dosudi krajnje diskutabilan penal za domaćina.

Posle utakmice igrači Juventusa su bili razočarani, ljutiti pa je čak i legendarni Điđi Bufon koristio teške reči nazvavši sudije životinjama. Za razliku od njih, igrači kraljevskog kluba, tačnije njihov kapiten u jučerašnjoj utakmici, Marselo nije propustio priliku da isprovocira igrače i navijače Barselone. 


- Penal je bio čist kao suza, mi smo Real Madrid, a ne Barselona i nama se takve stvari ne mogu dogoditi - bio je jasan Brazilac po završetku meča protiv Juvea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading