Nastasić nije preterano optimističan kada je nastup na SP u pitanju - Trka sa vremenom

Autor:

Sport

11.04.2018

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac nemačkog Šalkea Matija Nastasić doživeo je prethodnog vikenda povredu u porazu njegovog tima od Hamburga i zbog nje će propustiti završnicu sezone.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ilustracija: Foto

Prve prognoze govore da Matiju Nastasića čeka višenedeljna pauza što je srpski reprezentativac potvrdio u izjavi datoj "B92".

- Moram da pauziram narednih nekoliko nedelja. Imam malo oštećenje zadnjih ligamenata kolena - objasnio je Nastasić.

Ljubitelje fudbala u Srbiji svakako najviše zanima da li je povreda takve prirode da Matija Nastasić neće biti u stanju da nastupi na Svetskom prvenstvu u Rusiji.


- Ne znam koliko će biti duga pauza i da li ću učestvovati na Svetskom prvenstvu - kratko je konstatovao Nastasić.

Do početka Svetskog prvenstva u Rusiji ostalo je još 64 dana, a reprezentacija Srbije svoju prvu utakmicu u Grupi E igra protiv Kostarike tri dana nakon otvaranja Mundijala, odnosno 17. jun

Kada se podvuče crta, Matiji Nastasiću ostaje na raspolaganju nešto više od dva meseca da sanira povredu ligamenata i pokuša da se vrati u takmičarsku formu, ali je već sada jasno da se ulazi u trku sa vremenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading