MATIĆ NA UBU PRAVI STRAŠAN TIM! Jedinstvo ŽELI još jednog fudbalera Zvezde!

Autor:

Sport

10.06.2024

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Nemanje Milunovića na "meti" i drugi defanzivac crveno-belih.

MATIĆ NA UBU PRAVI STRAŠAN TIM! Jedinstvo ŽELI još jednog fudbalera Zvezde!

Foto: Republika

Fudbaleri Jedinstva sa Uba ostvarili su istorijski uspeh plasmanom u Superligu, a posle ulaska u srpsku elitu krenulo je sa pojačanjima pred debitantsku sezonu.

Bivši reprezentativac Srbije, Nemanja Matić, najavio je da će za Ubljane sve ispod šestog mesta predstavljati neuspeh, a kao cilj je postavio šesto mesto na tabeli.

Proslavljeni as je povukao i konkretne poteze, pa se među pojačanjima na listi našlo i ime Nemanje Milunovića, koji se nedavno rastao sa Zvezdom. I dok se epilog tog transfera i dalje čeka, Matić je aktivirao novu "bombu", a ona se sove - Miloš Degenek!

Australijski reprezentativac nalazi se na spisku potencijalnih pojačanja Jedinstva, a njegovo iskustvo značajno bi doprinelo mladom timu novajlije u Superligi.

Prethodne polusezone je u štoperskom tandemu zablistao 18-godišnji Miodrag Pivaš kojeg je Matić čak uporedio sa Nemanjom Vidićem i Branislavom Ivanovićem po potencijalu na početku karijere. Najčešće su uz njega igrali iskusni Mirko Andrić i mladi Aleksa Paić, a Jedinstvo sada želi da im se priključi Degenek. Osim što bi odmah doneo veliki kvalitet, bio bi značajan i u ulozi Pivaševog mentora.

Foto: Starsport

Miloš Degenek

Defanzivac rodom iz Knina se prošlog leta vratio na Marakanu, iz američkog Kolumbusa i započeo treći mandat u crveno-belom dresu, međutim, nije dobio pravu priliku. Bivši trener Zvezde Barak Bahar ga je koristio na početku, da bi se potom Degenek preselio na klupu. U međuvremenu se i povredio, pa je zimus otišao na operaciju pete zbog koje je propustio ostatak sezone i nije upisao ni minut kod Vladana Milojevića.

Ugovor sa Crvenom zvezdom ga veže do sledećeg leta ali čini se da nije u prvom planu. Kapiten Uroš Spajić i novajlija Nemanja Stojić su projektovani kao standardni štoperi u novoj sezoni, tu je i Naser Điga, a očekuje se dolazak još jednog centralnog beka. Ako na Marakani preseku da ne računaju na Degeneka, šanse Jedinstva da ga dovede će naglo porasti, ali pita se i fudbaler.

 

 

Degenek nije jedino zvučno ime na spisku želja Nemanje Matića. Pominje se povratak njegovog brata Uroša iz Saudijske Arabije, a poziv je upućen i rođenom Ubljaninu Radosavu Petroviću koji je ugovorom vezan za kiparski APOEL, uz već pomenutog Nemanju Milunovića, doskorašnjeg igrača Crvene zvezde.

Jedinstvo je danas potvrdilo i da je dovelo 18-godišnjeg argentinskog napadača Tomasa Peresa iz Rasinga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading