AKO OVAKO IGRAJU U NEMAČKOJ NEMAJU ČEMU DA SE NADAJU: Bledo izdanje Italije protiv Bosne!

Autor:

Sport

09.06.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Azuri moraju bolje.

AKO OVAKO IGRAJU U NEMAČKOJ NEMAJU ČEMU DA SE NADAJU: Bledo izdanje Italije protiv Bosne!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacija Italije je pobedila Bosnu i Hercegovinu rezultatom 1:0 u generalnoj probi pred Evropsko prvenstvo. Jedini strelac na meču bio je Davide Fratezi u 38. minutu. Azuri prvi meč u Nemačkoj igraju protiv Albanije, a ako žele da urade nešto više i dođu do same završnice šampionata, moraju mnogo bolje da igraju.

Prvo poluvreme videlo je dve odlične prilike za tim Bosne i Hercegovine. Slobodan udarac Jusufovog Gazibegovića u 18. minutu i pokušaj Hajradinovića u 21. minutu bili su vešto osujećeni od strane Donarumme. Međutim, Italija je uspela da razbije zastoj sa prelepim golom Davidea Frattesija u 38. minutu, iskoristivši Kijezinu asistenciju sa leve strane. Prvo poluvreme je završeno sa vođstvom Italije od 1:0.

Drugo poluvreme je počelo oprezno, sa obe ekipe koje su igrale defanzivno. Italija je ciljala da zaštiti svoje vođstvo, dok su bosanski igrači bili budni da izbegnu primanje još jednog gola. Kenan Pirić je napravio izuzetnu odbranu u 64. minutu, kada je zaustavio Skamaku da udvostruči prednost Italije. Pirić je nastavio da pokazuje svoje veštine, praveći još dve ključne odbrane, sprečavajući veći poraz za Bosnu i Hercegovinu. Uprkos njihovim naporima da kontrolišu loptu i stvaraju prilike kroz pas igru, tim Bosne i Hercegovine nije uspeo da izjednači, što je rezultiralo minimalnom pobedom Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading