RONALDO SE IZBLAMIRAO KAO NIKAD PRE! Kristijanu se zbog OVOGA smeje ceo SVET! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.05.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neshvatljivo šta je Portugalac uradio.

RONALDO SE IZBLAMIRAO KAO NIKAD PRE! Kristijanu se zbog OVOGA smeje ceo SVET! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Ronaldo

Kristijano Ronaldo, kapiten fudbalske reprezentacije Portugala, ponovo je privukao pažnju svojom zabavnom reakcijom tokom utakmice između Al Nasra i Al Itihada u ponedeljak, gde je njegova ekipa ostvarila pobedu rezultatom 4:2.

Incident se desio kada je golman Al Itihada mirno uhvatio dugi pas igrača Al Nasra, što je navelo petostrukog osvajača Zlatne lopte da izrazi svoje frustracije pomoćnom sudiji, tvrdeći da se akcija odigrala van kaznenog prostora.

Međutim, bilo je očigledno da se to nije dogodilo. Bez obzira na nedostatak kontroverze u situaciji, Ronaldova teatralna i simpatična reakcija privukla je pažnju cele fudbalske javnosti.

Al Nasr je završio kao vicešampion u saudijskoj Pro ligi, a Ronaldo je postavio novi rekord za najviše golova u jednoj sezoni u istoriji fudbala u Saudijskoj Arabiji sa impresivnim učinkom od 35 pogodaka. Ovaj uspeh je učvrstio njegovu poziciju kao najboljeg strelca u istoriji lige, predstavljajući izuzetno dostignuće u njegovoj karijeri.

U narednom periodu, Ronaldo će predstavljati Portugal na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Njegova selekcija nalazi se u Grupi F, zajedno sa Turskom, Češkom i Gruzijom. Bivši šampion Evrope će započeti svoje mečeve protiv Češke 18. juna, nakon prijateljske utakmice protiv Hrvatske 8. juna, koja će im biti generalna provera za šampionat Starog kontinenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading