Ni Ibra ne pomaže protiv Sportinga

Autor:

Sport

09.04.2018

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sportinga pobedom na gostovanju protiv Los Anđeles Galaksija ostali su usamljeni na vrhu tabele Zapadne konferencije američke MLS lige.

RepublikaFoto: instagram.com/lagalaxy
Zlatan Ibrahimović

Ekipa iz Kanzas Sitija slavila je u Kaliforniji sa 2:0, a za razliku od prošlog duela kada su preokrenuli protiv Los Anđelesa, ovoga puta ni Zlatan Ibrahimović nije mogao da pomogne Galaksiju. Doskorašnji napadač Mančester junajteda je u 62. minutu zamenio Boatenga.

Sporting je u periodu od 56. do 61. minuta rešio meč kojem je prisustvovalo nešto više od 25.000 navijača. Gosti su poveli golom Mašara Danijela Saloia, a ubrzo je konačan rezultat postavio Škot Džoni Rasel.

Sporting je sa 13 bodova prvi na Zapadu, ispred Vankuvera koji ima 10, dok su LA Galaksi i Real Solt Lejk na deobi treće i četvrte pozicije sa 7 bodova.

U drugoj utakmice Orlando je za svega osam minuta napravio veliki preokret protiv Portlanda - 3:2.

Valeri u 20. minutu iz penala i Tuloma u 59. obezbedili su prednost gostima, međutim, Miler, Klještan iz penala i Dvajer režirali su neverovatan preokret za drugi uzastopni trijumf tima sa Floride.

Orlando je peti na Istoku sa 7 bodova, a ispred su Njujork Siti sa 13, Atlanta sa 12 i Nju Ingland i Kolumbus sa po 10, dok je Portland pretposlednji na Zapadu sa svega 2 boda iz pet utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading