GRUDI SU BILE PROBLEM, GDE ĆU TAKVA NA STADION! ZGODNA DILETA na meti osuda! To je nije mnogo POGODILO!

Autor:

Sport

25.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomornim ženama smetalo je njeno oblačenje.

GRUDI SU BILE PROBLEM, GDE ĆU TAKVA NA STADION! ZGODNA DILETA na meti osuda! To je nije mnogo POGODILO!

Foto: instagram.com/dilettaleotta

Jedna od najpoznatijih sportskih voditeljki Dileta Leota ponovo se našla u centru pažnje.

Zgodna Italijanka dala je intervju za medije i istakla da je na početku karijere bila na meti osuda. 

- Najviše ih je dolazilo od žena. Uglavnom je to bila kritika na račun mog oblačenja. Govorile bi mi da ne mogu tako obučena na stadion - rekla je Leota i dodala:

- Ovde si samo zbog svojih velikih grudi, taj komentar mi je najviše zasmetao. Kolega sa "Skaj Sporta" mi je rekao da ljudi pričaju okolo o meni. Tek sam bila stigla, imala sam 20 godina i to je me je mnogo pogoilo. Tog popodneva sam se dobro isplakala, a onda se probudio lav u meni. Diplomirala sam prava kako nikada više ne bi mogli da mi kažu tako nešto - poručila je Italijanka.

Sada je roditelj devojčice zajedno sa nemačkim golmanom Lorisom Karijusom. Karijus je pre toga pažnju privlačio lošim odbranama u dresu svojih klubova, a posebno se među navijačima pamti meč koji je sa Liverpulom odigrao protiv Real Madrida u finalu Lige šampiona.

Leota je pre njega bila sa turskim glumcem Džanom Jamanom, koji važi za jednog od najpoželjnijih na svetu, koji je dobio "šut-kartu" posle četiri meseca veze. Dileta je rešila da ostavi Jamana zbog njegove ljubomore. On je navodno nekontrolisano reagovao na to što se Leota prilično provokativno fotografiše i to deli na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading