(VIDEO) "Vučica" bez zuba protiv Fiorentine, SPAL-u i Atalanti po bod

Autor:

Sport

07.04.2018

17:50 >> 17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rome nisu se oporavili od poraza protiv Barselone u Ligi šampiona, pa su u 31. kolu doživeli lak poraz od Fiorentine na svom terenu rezultatom 0:2.

RepublikaFoto: twitter.com/ACF Fiorentina
Benasi proslavlja gol protiv Rome

Sve je na "Olimpiku" bilo rešeno već nakon prvih 45 minuta, kada su gosti iz Firence stigli do, ispostaviće se, odlučujuće prednosti.

Benasi je nakon sjajne povratne lopte već nakon sedam minuta igre doveo "Violu" do vođstva u prestonici, da bi Simeone nakon munjevitog solo-prodora u 39. minutu postavio konačnih 0:2.

Naš Aleksandar Kolarov ušao je u igru u 58. minutu umesto Florencija, dok je Nikola Milenković ušao na teren za Fiorentinu u 69. minutu umesto Saponare.

SPAL je odigrao 1:1 protiv Atalante, a sigurno je da tim iz Ferare može da žali i za čitavim plenom, koji bi im olakšao borbu za opstanak. Cionek je doveo domaćina u vođstvo nakon odličnog centaršuta Vivijanija kada se igrao 39. minut, ali je De Ron rastužio domaćina pogotkom sa bele tačke nekoliko minuta pre kraja.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading