(VIDEO) Učinili su Bundesligu dosadnom: BAJERN OPET VLADAR NEMAČKE!

Sport

07.04.2018

15:31 >> 15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri minhenskog Bajerna osvojili su šestu uzastopnu titulu prvaka Nemačke i 27. u prebogatoj istoriji bavarskog kluba pobedom protiv Augzburga u gostima rezultatom 1:4.

RepublikaFoto: twitter.com/FC Bayern English
Igrači Bajerna se prošetali do titule

Augzburg je došao do prednosti u 18. minutu ovog malog bavarskog derbija. Niklas Zule je smestio loptu u sopstvenu mrežu, ali to je bilo sve što smo videli od domaćina, pošto je ostatak meča protekao u znaku tima Jupa Hajnkesa.

 

 

Bavarci su još jednom pokazali klasu u odnosu na konkurenciju, pa su na pet kola pre kraja i matematički obezbedili novi naslov prvaka Nemačke. Oni sada imaju 20 bodova prednosti uz meč više u odnosu na drugoplasirani Šalke, ali se već odavno samo čekalo da prigrabe "salataru", pošto je bilo jasno da su daleko ispred svih u šampionatu.

Toliso, Hames Rodrigez, Roben i Sandro Vagner su ostavili pečat na ovom meču za konačnih 1:4 i veliko slavlje igrača Bajerna koji već šestu sezonu za redom nemaju dostojnog protivnika u prvenstvu.

U preostalim mečevima ovog popodneva u Nemačkoj Keln je propustio veliku šansu da zakomplikuje borbu za opstanak, pošto je na domaćem terenu odigrao tek 1:1 protiv Majnca koji je prvi iznad crte za ispadanje sa šest bodova prednosti.

Volfzburg, koji je takođe bliži dnu nego sredini, uspeo je da osvoji ceo plen na gostovanju Frajburgu, dok je Borusija Menhengladbah u derbiju zlatne sredine nakon preokreta slavila protiv Herte.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading