Di Frančesko: Čist penal nad Džekom, a mogli smo još jedan da dobijemo

Autor:

Sport

05.04.2018

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je na "Kamp Nou" slavila ubedljivo sa 4:1, strelci su bili Pike i Suarez, dok su fudbaleri Rome De Rosi i Manolas autogolovima "načeli" sopstvenu mrežu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Euzebio di Frančesko

Trener "Vučice" Di Frančesko posle utakmice nije dovodio u pitanje bolju partiju protivničke ekipe, ali je imao šta da zameri sudijama, koje su po njegovm mišljenju Romu oštetile za dva jedanaesterca. On je glavnom sudiji Daniju Makeliju zamerio što nije sankcionisao prekršaj Semeda nad Džekom, dok je kod duela Umtitija i Pelegrinija dosudio slobodan udarac. 

- Danijele de Rosi je napravio grešku koja je svima mogla da se dogodi, Manolas takođe nije imao sreće. Napravili smo neke greške, ali Barselona je dovoljno dobra i nije joj bila potrebna pomoć sudija. Prekršaj Nelsona Semeda nad Džekom je bio čist penal, a mogli smo i drugi da dobijemo kod faula Umtitija nad Pelegrinijem -  rekao je Di Frančesko. 

Trener Rome je dodao i da njegova ekipa nije odigrala loš meč, ali da je platila ceh zbog nekoliko grešaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading