Stouk i Krauč se priključili akciji "Zajedno za život"

Autor:

Sport

05.04.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" nastavlja sa humanitarnim internet aukcijama dresova, a nakon srpskih proslavljenih klubova i sportista, ovoga puta dres je donirao engleski Premijerligaš Stouk Siti.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zajedno Za Život
Piter Krauč

Poziv za uključivanje u akciju stiže ni manje ni više nego od legendarnog Pitera Krauča lično!

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" pokrenula je jedinstvenu aukciju dresa na ovim prostorima, ovoga puta u saradnji sa Stouk Sitijem. Ovo je ujedno i prvi put da se neki engleski klub zvanično uključuje u humanitarnu akciju u Srbiji.

Na aukciji je ponuđen dres koji je potpisan od strane prvotimaca kao što su Piter Krauč, Kurt Zuma, golman engleske reprezentacije Džek Batland i ostale zvezde Stouk Sitija i engleskog fudbala.

- Želeo bih da pozovem sve da podrže inicijativu i uključe se u akciju kupovinom dresa koji smo potpisali moji saigrači i ja - rekao je gorostasni golgeter Piter Krauč, koji je sa zadovoljstvom pristao da učestvuje u akciji i snimio specijalan video poziv u kojem poziva ljude da se uključe u akciju.

Uz dres je takođe obezbeđen i jedinstveni sertifikat kojim Stouk Siti potvrđuje da je dres originalan, kao i potpisi prvotimaca na njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading