MILAN KALINIĆ URADIO PRESKUP SELFI: Poznati voditelj pratio derbi u društvu bivših golmana Zvezde i Partizana! (FOTO)

Autor:

Sport

24.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa atmosfera na tribini.

MILAN KALINIĆ URADIO PRESKUP SELFI: Poznati voditelj pratio derbi u društvu bivših golmana Zvezde i Partizana! (FOTO)

Foto: Printscreen/K1 TV

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su važnu pobedu na svom terenu protiv Partizana rezultatom 2:0, čime su se plasirali u finale Kupa Srbije gde će se suočiti sa Vojvodinom. Završnica najmasovnijeg takmičenja u zemlji igra se na stadionu Lagator u Loznici, a sigurno će vladati veliko interesovanje.

Atmosfera na stadionu bila je uzbudljiva, sa zdušnim navijanjem sa obe strane i impresivnim pirotehničkim šouom. Uzbuđenje nije izostalo ni na tribinama, gde su se mogla videti i poznata lica. Među njima se istakao Milan Kalinić, poznati glumac i voditelj, koji je takođe veliki navijač Zvezde.

Kalinić je na svom Instagram profilu podelio selfi sa derbija, na kojem su se našla dva zapažena gosta, miljenika Delija Milana Borjana, čubar mreže tima iz Ljutice Bogdana koji je trenutno na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, i bivši golman Partizana, Bojan Šaranov. 

Foto: oto: Instagram/kalinic.milan7/Screenshot

 

 

Ova neobična kombinacija izazvala je pažnju javnosti, a Kalinić je svojim komentarom dodatno začinio fotografiju, aludirajući na svoje golmanske sposobnosti i status legende beogradske beton lige.

- Koliko odbrana na ovoj slici - istakao je Kalinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Miki

25.04.2024 08:28

Ovaj dan pred derbi obeca u emisiji da ce da ide u Kg da gleda utakmicu radnicki vojvodina, a da ce derbi da gleda sa Fedjom D. na tv. Koliko je covek od reci.