SKAUTI IZ LA LIGE DOLAZE NA DERBI: Zvezda bi mogla da ostane bez jednog od ključnih igrača!

Autor:

Sport

22.04.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privukao pažnju kluboa sa Pirineja.

SKAUTI IZ LA LIGE DOLAZE NA DERBI: Zvezda bi mogla da ostane bez jednog od ključnih igrača!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana će nakon samo par dana odigrati novi 174. večiti derbi u okviru polufinala Kupa Srbije u sredu od 19 časova na stadionu Rajko Mitić. Ovaj susret biće poseban za jednog igrača, a to je In Bom Hvang, koji je letos došao u Ljutice Bogdana kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

Naime, kako prenosi Informer, skauti jednog kluba iz Primere će pažljivo pratiti Hvanga tokom večitog derbija sa specijalnim zadatkom, da procene njegove partije. Izvor iz kluba je naglasio da ukoliko stigne finansijski jaka ponuda, rukovodstvo Zvezde će je razmotriti, a ukoliko to bude nešto što Hvanga želi, pustiće ga da ide.

Foto: Starsport

Hvang In Bom u 173. večitom derbiju.

Hvang je opravdao visoku cenu transfera svojim partijama na terenu. U dresu crveno-belih, 27-godišnji vezista je na 29 utakmica postigao po pet golova i asistencija, što je privuklo pažnju klubova iz inostranstva. 

Nije tajna da je Hvang bio na meti Napolija pre nego što je stigao u Crvenu zvezdu. Međutim, Napoliju visoko obeštećenje koje je zahtevao Olimpijakos za Hvanga nije odgovaralo, što je dovelo do sužavanja opcija za južnokorejskog reprezentativca. Ipak,  Zvezda je uspela da ga dovede i pruži mu priliku da pokaže svoj talenat na velikoj evropskoj sceni.

Za tim iz Ljutice Bogdana, zadržavanje Hvanga bi bilo od velikog značaja, ali će svakako biti izazovno odupreti se finansijskim ponudama iz inostranstva. Hvangu će biti ponuđena prilika da odluči o svojoj budućnosti, a njegove impresivne partije u dresu Crvene zvezde sigurno će privući pažnju još klubova iz evropskih liga. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem će pratiti razvoj situacije u narednim nedeljama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading