ŽELE SMRT MOM NEROĐENOM DETETU! HAOS POSLE EL KLASIKA: Morbidne pretnje igraču Barselone!

Autor:

Sport

22.04.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti.

ŽELE SMRT MOM NEROĐENOM DETETU! HAOS POSLE EL KLASIKA: Morbidne pretnje igraču Barselone!

Foto: Profimedia

Žoao Kanselo: Od omiljenog do najomraženijeg igrača

Portugalac Žoao Kanselo, defanzivac Barselone, trenutno prolazi kroz teško razdoblje u svojoj karijeri. Njegove partije su dovele do toga da je postao jedan od omraženijih igrača u timu, a nedavni porazi i eliminacija iz Lige šampiona su dodatno pogoršali situaciju.

Navijači okreću leđa Kanselu

Nakon bolnog poraza u četvrtfinalu elitnog takmičenja od PSŽ, navijači su izgubili strpljenje sa Kanselom. Njegove greške su bile vidljive, a porazi od Real Madrida u El klasiku su samo produbili jaz između njega i navijača. Kanselo je postao meta oštrih komentara i kritika, a neki navijači su čak preterali i uputili mu morbidne pretnje.



Teške pretnje i moralna granica

Kanselo je otkrio da je dobio pretnje koje idu daleko preko granice sportskog rivalstva. Navijači su čak išli toliko daleko da su mu uputili morbidne pretnje, čak i želje za smrću njegove nerođene ćerke.

- Postoje komentari u kojima žele smrt moje ćerke koja se još nije rodila. Ne govore mi to u facu, već u komentarima vređaju moju suprugu, nerođenu bebu. Želeti smrt bebi je veoma ozbiljna stvar, rekao je Kanselo.


Budućnost u klubu i u ugovoru

Uzimajući u obzir njegove greške u ključnim utakmicama, Kanselov ugovor će Barselona teško da otkupi. Pozajmica iz Mančester sitija nije prošla kako se očekivalo, pa je sada budućnost u klubu neizvesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading