LIVERPUL SIGURAN PROTIV FULAMA: San o Premijer ligi još uvek živi!

Autor:

Sport

21.04.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva završnica Premijer lige.

LIVERPUL SIGURAN PROTIV FULAMA: San o Premijer ligi još uvek živi!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Liverpula ostvarili su važnu pobedu nad ekipom Fulama rezultatom 3:1 u 34. kolu Premijer lige, čime su se izjednačili sa Arsenalom na prvoj poziciji tabele. Imajući u vidu da imaju i bod više od Mančester Sitija, ova pobeda znači da se Liverpul nalazi u odličnoj poziciji u borbi za titulu.

Liverpul je poveo u 32. minutu pogotkom Trenta Aleksandera-Arnolda, ali je Fulam uspeo da se vrati u igru zahvaljujući pogotku Kastanjea u nadoknadi prvog dela meča. Ovo je dodatno zakomplikovalo situaciju za Liverpul, ali su fudbaleri Jirgena Klopa uspeli da se vrate na pravi put.

Samo osam minuta nakon početka drugog poluvremena, Gravenberh je postigao gol koji je doneo prednost Liverpulu. Konačan rezultat postavio je Diogo Žota u 72. minutu susreta, čime je Liverpul potvrdio svoju dominaciju i odneo zasluženu pobedu.

Liverpul se sada okreće narednom izazovu u vidu utakmice sa Evertonom, dok će Fulam odmeriti snage sa Kristal Palasom. Ovi mečevi će sigurno biti od velike važnosti za obe ekipe, a navijači već s nestrpljenjem iščekuju sledeće susrete svojih omiljenih timova.

 

Ukupno gledano, ova pobeda Liverpula nad Fulamom je još jedan korak ka ostvarenju njihovih ambicija u ovoj sezoni Premijer lige. Sa izjednačenim bodovima sa Arsenalom, Liverpul sigurno ima puno razloga za optimizam i verovanje u uspeh u preostalim mečevima. S nestrpljenjem ćemo pratiti dalji razvoj događaja u ovoj napetoj trci za titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading