SKANDAL U PREMIJER LIGI: Šumari se oglasili hitnim saopštenjem nakon meča sa Evertonom!

Autor:

Sport

21.04.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove osude na računa sudija.

SKANDAL U PREMIJER LIGI: Šumari se oglasili hitnim saopštenjem nakon meča sa Evertonom!

Foto: www.profimedia.rs

U ključnom meču 34. kola Premijer lige, Everton je izašao kao pobednik sa rezultatom 2-0 protiv Notingem Foresta. Ishod ove utakmice nosio je veliku težinu za oba tima dok se bore da izbegnu ispadanje. Nakon ovog rezultata, Everton se popeo na 16. mesto, dok Forest sada zauzima 17. poziciju, samo jedan poen iznad zone ispadanja.

Poraženi tim Notingem Foresta izrazio je svoje nezadovoljstvo nakon utakmice, tvrdeći da su nepravedno tretirani. Istakli su tri sporne odluke, posebno tri penala za koje veruju da su trebali biti dosuđeni u njihovu korist. 

- Tri veoma loše odluke - tri penala nisu dodeljena, što ne možemo da prihvatimo. Upozoravali smo PGMOL da se u VAR sobi nalazi arbitar koji je navijač Lutona pre same utakmice, ali nisu ga promenili. Naše strpljenje je bilo testirano više puta. Notingem Forest će sada razmotriti svoje opcije - navode Šumari.

Nakon ovakve izjabe kluba, sigurno će biti kažnjeni do strane engleskog fudbalskog saveza zbog komentarisanja suđenja. Notingem nije prvi tim koji je osuo paljbu na sudije ove sezone u Premijer ligi. Očigledno je da ove takmiačrske godine arbitri i VAR ne rade posao na zadovoljavajućem nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Oportunista

21.04.2024 20:31

Everton gradi nov stadion . Taman posla da igra Čempionšip sledeće sezone .