RASULO U JUNAJTEDU! DA LI STE ČULI GLUPLJU PRIČU? Igrač odstranjen iz tima zbog LAJKOVA NA TVITERU!

Autor:

Sport

15.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se dešava sa ovim klubom...

RASULO U JUNAJTEDU! DA LI STE ČULI GLUPLJU PRIČU? Igrač odstranjen iz tima zbog LAJKOVA NA TVITERU!

Foto: twitter.com/Manchester United

Mančester Junajted trenutno zauzima sedmo mesto u Premijer ligi, a šanse za osiguranje mesta u Evropi su vrlo neizvesne. Engleski mediji su prepuni izveštaja o nesuglasicama između trenera Erika ten Haga i argentinskog asa Alehandra Garnaća (19). Sasvim opravdano, usled loše igre ove sezone, usledile su kritike navijača upućene ka igračima i stručnom štabu. Same osude fanova na društvenim mrežama ne bi bile briga za klub da sam argentinski igrač nije lajkovao slične komentare sa svog zvaničnog profila. Iako je vrlo brzo povukao te lajkove, iz tog razloga, Holanđanin na klupi "crvenih đavola" odlučio je da ga odstrani iz tima. Junajted iz dana u dan sve više iznenađuje...

Garnaćo, koji je postigao devet golova ove sezone, omiljen je među navijačima Junajteda, naročito nakon što se obavezao na vernost klubu do 2028, posle brige oko isteka njegovog prethodnog ugovora narednog leta i stalnih glasina koje su ga povezivale sa Real Madridom i Juventusom.



Alehandro Garnaćo, sa svega 19 godina, ističe se kao veoma važan igrač Mančester Junajteda, osvajajući srca navijača svojim impresivnim sposobnostima postizanja golova. Njegova odluka da produži ugovor usred interesovanja drugih velikih klubova pokazuje posvećenost "crvenim đavolima", uprkos izazovima sa kojima se tim suočava u Premijer ligi.


BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading