SPARTAK OSTAO BEZ TRENERA: Otvaraju se vrata za Vladimira Ivića!

Autor:

Sport

15.04.2024

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak još uvek bez angažmana.

SPARTAK OSTAO BEZ TRENERA: Otvaraju se vrata za Vladimira Ivića!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što je jesenji deo sezone završio kao prvi sa KrasnodaromVladimir Ivić trener ovog tima postao je apsolutni hit i privukao je veliku pažnju. Sa velikim uspehom je vodio ovaj tim, podmladio ga i akcenat bacio na omladinski pogon. Međutim, od početka drugog dela šampionata, doživeo je dva poraza i remi i to je rezultatiralo šokantnom ostavkom.

Ovo je izazvalo bes navijača i igrača Krasnodara. Ivić je još uvek bez posla, a Špekulisao se da bi bivši fudbaler Parrtizana mogao da preuzme Spartak Moskvu za koji nastupa reprezentativac Srbije, Srđan Babić. Upravo je tim iz glavnog grada Rusije, ostao bez trenera.

Spartak je tek sedmi na tabeli u ruskom šampionatu, a dosadašnji trener Giljermo Abaskala je plastio ceh. Ivić je jedan od kandidata da preuzme klubu Moskovljana, što i nije daleko od realizacije. Međutim, poznati fudbalski insajder, Fabricio Romano naveo je da je favorit za klupu crveno-belih, Holanđanin Paskal Jansen.

Jansen je od januara bez posla, a poslednji angažman bio mu je u Az Alkmaru koji je uspešno predvodio tri godine. Nema sumnje da je Ivić bolje rešenje za Spartak, jer bolje poznaje okolinu, pošto je već godinu dana u ruskom fudbalu i ne bi mu bio potreban period adaptacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading