INTER DELI JEDNA POBEDA OD SKUDETA: Inzagi otkrio da li će uraditi tetovažu kada osvoji titulu!

Autor:

Sport

15.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neroazuri igraju fanstatičnu sezonu.

INTER DELI JEDNA POBEDA OD SKUDETA: Inzagi otkrio da li će uraditi tetovažu kada osvoji titulu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera odigrali su nerešeno protiv Kaljarija u okviru 32. kola italijanske Serije A. Neroazuri imaju 16 bodova više u odnosu na drugoplasirani Milan i deli ih jedna pobeda od novog Skudeta. Prilika za to imaju upravo protiv ljutog rivala, Rosonera narednog vikenda, što bi bila prava poslastica uraditi to protiv gradskog rivala.

Trener Intera, Simone Inzagi je nakon meča sa Kaljarijem izneo svoje utiske.

- Kao i obično, još nisam razgovarao sa ekipom, ali naši igrači se nisu predavali i malo smo trpeli njihove kontre i u prvom i u drugom poluvremenu, jer smo hteli pun plen pred našim navijačima. Blizu smo Skudeta, ali još nam nedostaju bodovi za matematičku pobedu - rekao je Italijan i dodao:

Malo smo posustali, kao kod prvog gola gde smo morali bolje da radimo u defanzivi i stisnemo više. Drugi je bio prilično nasumičan, ali onda smo u finišu krenuli veoma, opasno na kornere. Njihovi napadači su produžili dubinu, odigrali su dobru utakmicu - jasan je Inzagi i nastavio:

- Najveće je žal što nismo pobedili. Sa ovom publikom uvek želimo da izvučemo maksimum. Moramo da ostanemo na pravom putu. Dobro ćemo se pripremiti za ponedeljak, da odigramo na najbolji način - poručio je strateg Neroazura.

Bivši trener Lacija je otkrio da li će uraditi tetovažu kada bude osvojio Skudeto.

- Ako uđemo u sledeću utakmicu, odlično, inače će biti sledeća. Milan je drugi na tabeli, imaju sjajan niz u prvenstvu i želeće da odigraju što bolji meč. Znamo šta on predstavlja za nas i šta je predstavljao do sada poštovaćemo Milan. Tetovaža za prvenstvo? Ne volim tetovaže - zaključio je Inzagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading