Zanimljiv intervju Nevena Subotića: KO MU JE NAJBOLJI SAIGRAČ, KO NAJTEŽI PROTIVNIK...

Autor:

Sport

02.04.2018

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši srpski reprezentativac Neven Subotić je u intervjuu za portal "Butfootballclub" otkrio neke nepoznate detalje iz svoje karijere.

RepublikaFoto: twitter.com/Goal France
Subotić povratio nekadašnju formu u Francuskoj

Za početak, Subotić je priznao da je kao dečak sanjao da postane napadač, ali da su treneri prepoznali da se bolje snalazi u odbrani, gde je igrao tokom cele profesionalne karijere.

– Kao mali sam maštao da budem napadač, ali kao tinejdžer sam shvatio da kao defanzivac pre mogu uspeti u fudbalu. Tada sam živeo u SAD, gde se pratila Premijer liga. Moji uzori bili su Džon Teri i Nemanja Vidić, sa kojim sam kasnije igrao u reprezentaciji - rekao je Subotić.

Naš defanzivac je otkrio i koji trener je najzaslužniji za njegov razvoj i napredak u karijeri.

– Jirgenu Klopu mnogo dugujem. Dočekao me je u Majncu, prošao sam test i uzeo me je. Kasnije me je doveo u Dortmund. On je trener koji je očigledno uvek imao poverenja u mene. Klop je iskren čovek i veoma lojalan lojalan. Uvek govori ono što misli i sa njim znaš na čemu si - otkrio je sjajni štoper.

Subotić je za kraj otkrio i koji saigrač iz dosadašnje karijere je ostavio najjači utisak na njega, kao i koji fudbaler je neuporedivo najteži za čuvanje.

– Igrao sam sa mnogo dobrih igrača. Za mene je najbolji Mats Humels. Igrali smo dugo u Dortmundu. Fantastičan je igrač i od njega sam mnogo toga naučio. Ako moram da navedem najtežeg protivnika to je svakako Kristijano Ronaldo. On je neverovatan je. Ne vidiš 89 minuta, a onda reši utakmicu u 90 - zaključio je Subotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading