GEST VREDAN HVALE: Biševac ugostio omladince Zlatibora u LIONU!

Autor:

Sport

09.04.2024

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki potez velikog fudbalera.

GEST VREDAN HVALE: Biševac ugostio omladince Zlatibora u LIONU!

Foto: Privatna arhiva

TRK Zlatibor

Fudbal nema granice. Lepa vest nam stiže iz Francuske. Milan Biševac, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je kasnije ostavio dubok trag u francuskom fudbalu, ugostio je mlade fudbalere iz Zlatibora i delegaciju ove opštine u Lionu.

Mlada ekipa iz Srbije odmerila je snage u prijateljski duelu protiv mladih fudbalera iz Olimpik Liona. Ispred opštine Čajetina u Lionu su boravili Vladimir Živanović (direktor Turističke organizacije Zlatibor) i Nikola Novaković (direktor Turističko rekreativnog centra Zlatibor). Oni su imali prijem kod vlasnika renomiranog fudbalskog kluba i obišli su velelepni stadion.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Milan Biševac


Milan Biševac je u Francuskoj igrao od 2007. do 2018. godine. Nosio je dresove Lansa, Valensijena, Pari sen Žermena, Olimpik Liona i Meca.

Na početku karijere igrao je u BASK, Bežaniji i Železniku.

U julu 2004. potpisuje za Crvenu zvezdu. Za dve i po sezone u crveno-belom dresu je odigrao 83 takmičarske utakmice i postigao tri gola.

Učestvovao je u osvajanju dve duple krune u sezonama 2005/06. i 2006/07. U letnjem prelaznom roku 2006. postaje član francuskog Lansa, ali je do januara 2007. ostao na pozajmici u Crvenoj zvezdi.

Foto: Privatna arhiva

Mališani

Sledeće sezone 2007/08. postaje standardan u odbrani Lansa, ali klub na kraju sezone ispada iz Prve lige Francuske.

Za Valensijan je odigrao čak 100 mečeva a za Lion 76. Živi na relaciji Francuska - Srbija a već treću godinu zaredom, organizuje svoj fudbalski kamp na Zlatiboru  ,"Foot Elite camp".

Po povratku iz Francuske, Biševac je posetio Čajetinu i predsedniku opštine Milanu Stamatoviću uručio je dres PSŽ. Ove godine kamp počinje osmog jula, a na njemu će učestvovati mladi fudbaleri iz Srbije i zemalja okruženja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading