Ivanović na "raportu" kod navijača

Autor:

Sport

31.03.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Zenita trenutno zauzimaju peto mesto na tabeli Premijer lige Rusije sa čak 10 bodova manje od moskovske Lokomotive.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanovicofficia
Branislav Ivanović

Igrači kluba iz St. Peterburga sastali su se sa navijačima, a jedan od onih koji je govorio o aktuelnoj situaciji u klubu bio je i srpski reprezentativac, Branislav Ivanović.

- Imam dosta životnog iskustva, ali ovakav osećaj nikada nisam imao. Ovo je poseban klub iz mnogo razloga, a jedan od njih ste i vi navijači. Bez vaše ljubavi Zenit ne bi bio ono što jeste i ja sam to osetio od prvog dana. Svi ljudi imaju dobre i loše trenutke u životu, a mi trenutno prolazimo kroz težak period. Ali mogu da vam obećam da ćemo prebroditi krizu. Neće biti lako, pokušavamo, treniramo svaki dan i mislim da ćemo već sledeću utakmicu da pobedimo. Za grad, za klub i za navijače. Kada ne bi bilo budućnosti za Zenit, ja ne bih stajao ovde ipred vas. Na vaše kritike odgovorićemo na fudbalskom terenu - izjavio je Ivanović.

Naredni meč u šampionatu Zenit će odigrati u nedelju u gostima protiv Ufe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading