Ovih 11 majstora pokušalo je da utaji porez: PAKLEN TIM ROBIJAŠA OD KANA DO MESIJA I RONALDA!

Autor:

Sport

31.03.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako bi svaki igrač koji je pokušao da prevari državu za porez morao na odsluženje zatvorske kazne, najbolji svetski fudbal igrao bi se iza rešetaka!

RepublikaFoto: Tanjug
Ronaldo i Mesi se dovijaju na razne načine da izbegnu plaćanje

Paklenu postavu nesuđenih robijaša predvodila bi trojica najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi i Nejmar, tako da sumnjamo da postoji tim koji bi mogao da parira mađioničarima koji su osuđeni zbog toga što su varali državu. Pogotovo ako se zna da bi ih sa klupe predvodio mag strategije na terenu i van njega Portugalac Žoze Murinjo.

PAPRENE KAZNE

Naravno da niko od pomenutih asova nije bio ni blizu toga da omiriše bukagije jer su uredno plaćali paprene novčane kazne i kažnjavani su isključivo uslovno. Poslednji u nizu optuženih asova je bivši vezista Liverpula, Reala i Bajerna Ćabi Alonso, koji je zaboravio da prijavi 2,5 miliona evra zarade, čime je oštetio državu.

Gol utajivača poreza čuvao bi legendarni Nemac Oliver Kan, koji je svojevremeno Bavarskoj morao da plati 125.000 evra jer nije prijavio skupocenu odeću iz Dubaija koju je platio 6.700 evra. Desni bek bio bi Serhio Ramos, koji je samo jedan od članova Reala koji su se našli na udaru španskih vlasti.

Ramos: Kunem se, nisam ništa skrivio, ne osećam pritisak jer nisam prekršio zakon

- Kunem se, nisam ništa pogrešno uradio. Ja sam svoju dužnost prema državi uvek ispunjavao, to će se dokazati. Ne osećam pritisak jer znam da nisam prekršio zakon. To su laži kojima žele da uzdrmaju naš klub - poručio je svojevremeno Ramos.

Štopere bi činili Pike i Maskerano, koji su donedavno sarađivali u Barsi, pre nego što je Argentinac otišao u Kinu, gde neće morati da brine oko poreza kada bude podizao masne čekove za platu. Levi bek ovog supertima bio bi Marselo. Brazilac je priznao krivicu i nagodio se plativši 491.000 evra. Baš kao i njegov saigrač Luka Modrić.

BEZ PRIZNANJA

U istom paketu našao se i Anhel di Marija, koji je platio dva miliona evra i izjasnio se kao kriv. Dilema bi bila ko bi bio kapiten s obzirom na to da bi se za titulu "alfa-mužjaka" borili Mesi i Ronaldo. Argentinac je osuđen na 21 mesec zatvora uslovno, dok je Portugalac odlučio da plati 14,7 miliona evra, ali nije priznao krivicu.

Najveću globu moraće da plati Nejmar, koji je brazilsku državu oštetio za 45 miliona evra jer je izbegao da plati poreze prilikom transfera iz Santosa u Barselonu, kao i novac koji dobija od sponzora.

TIM NESUĐENIH ROBIJAŠA

Oliver Kan

Serhio Ramos

Havijer Maskerano

Đerard Pike

Marselo

Luka Modrić

Ćabi Alonso

Lionel Mesi

Anhel di Marija

Nejmar

Kristijano Ronaldo

Trener: Žoze Murinjo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading