Bivši Zvezdin fudbaler ostao bez trake zbog svađe sa trenerom: NEMAŠ HRABROSTI DA MI SAOPŠTIŠ ODLUKU U LICE!

Autor:

Sport

30.03.2018

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Milan Vilotić ostao je bez kapitenske trake u njegovom sadašnjem klubu Grashopersu zbog sukoba sa trenerom Muratom Jakinom.

RepublikaFoto: youtube.com/Printscreen
Vilotić u otvorenom sukobu sa trenerom

Vilotiću se ponavlja situacija iz dana u crveno-belom kada mu je Robert Prosinečki oduzeo traku zbog svađe.

Sada se ponovila slična situacija, a Vilotić je putem grupnog četa na aplikaciji "WhatsApp" kritikovao trenera Jakina.

- Dragi Jakine verovao sam da ćeš imati malo više hrabrosti i saopštiti mi svoju odluku u lice. Ali vi ste još jednom pokazali da su vaše veštine kao trenera vrlo problematične i da su pod znakom pitanja. Vi ste uništili timskih duh koji nas je krasio vašim igricama - napisao je Milan Vilotić.

Grashopers se nalazi u vrlo teškom periodu. Skakavi bisu pobedili na prethodna četiri susreta. Međutim, to nije obeshrabrilo Vilotića da udara po Jakinu.

- Pokazao sam da sam profesionalac i da sam spreman da se borim za tim. Gospodine Jakine ako želite da vas igrači poštuju, morate da i vi poštujete njih. Igračima želim da se izvinim što su ovo čitali, ali nisam imao drugog načina da kažem šta mislim, jer trener ne želi da razgovara sa mnom. Znam da je ekipa u teškoj situaciji. Verujem da će protiv Tuna igrati kao da im život zavisi od toga i da će pobediti - napisao je na kraju Vilotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading