Novo ruho "Alijanc arene"

Autor:

Sport

30.03.2018

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petostruki šampion Evrope i apsolutni lider po broju osvojenih titula u Nemačkoj Bajern Minhen najavio je skori početak radova na rekonstrukciji stadiona.

RepublikaFoto: instagram.com/ fcbayern
Ilustracija: Foto

Minhenska "Alijanc Arena" otvorena je u maju 2005. godine, godinu dana uoči Mundijala koji je Nemačka organizovala, a trinaest godina kasnije uslediće veliki radovi.

Pošto su stadion u periodu od 2005. do 2017. godine koristili Bajern i Minhen 1860 nije bilo prostora da velelepni fudbalski objekat bude ukrašen bojama samo jednog kluba.


Nakon što je Minhen 1860 prestao da koristi "Alijanc Arenu" stadion je postao dom samo jednog, najvećeg kluba iz bavarske prestonice. Tim povodom Bajern je najavio velike radove na stadionu koji će od maja tekuće godine postati prava "Bajern Arena"!

Klupski čelnici razmatrali su tokom prethodna četiri meseca rešenja koja su ponudile švajcarske arhitekte Hercog & de Meron i na kraju doneli konačnu odluku po pitanju novog dizajna enterijera i tribina "Alijanc Arene".


U prilogu su fotografije koje svedoče kako će Bajernov dom izgledati od sledeće sezone.
RepublikaFoto: fcbayern.com
Ilustracija: Foto
RepublikaFoto: fcbayern.com
Novi izgled Alijanc arene
RepublikaFoto: fcbayern.com
Novi izgled Alijanc arene
RepublikaFoto: fcbayern.com
Alijanc arena
RepublikaFoto: fcbayern.com
Alijanc arena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading