ŽESTOKE KAZNE ZA GAZDU PAOK-a: Savidis proteran iz fudbala na tri godine!

Autor:

Sport

30.03.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik PAOK Ivan Savidis izbačen je na tri godine van fudbala i moraće da plati 100.000 evra zato što je na meču protiv AEK u Solunu ušao naoružan na teren, odlučila je Disciplinska komisija grčke Superlige.

Grčki savez žestoko kaznio Savidisa

Savidis je, revoltiran odlukom da se PAOK poništi gol, sa pištoljem iza pojasa i obezbeđenjem upao na teren da se obračuna sa sudijom Jorgosom Kominisom, pa sada neće moći da prisustvuje svim utakmicama u periodu od tri godine.

Meč između PAOK i AEK registrovan 3:0 u korist atinskog kluba

Zbog pomenutog skandala izazvanog prekidom utakmice, PAOK je kažnjen sa minus tri boda, još dva za sledeću sezonu, tri utakmice bez prisustva publike i 63.000 evra.

Sankcionisan je i direktor kluba Luboš Mihel, takođe zbog upada na teren, sa 90 dana van fudbala i 15.000 evra. Ujedno, meč u Solunu registrovan je službenim rezultatom 3:0 u korist AEK, koji je sada na korak od titule šampiona jer ima čak sedam bodova više od drugoplasiranog Olimpijakosa i čak 11 više od PAOK. Prvenstvo Grčke nastaviće se tokom vikenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading