ISKO: Možda sam ja problem u Realu?

Autor:

Sport

28.03.2018

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski reprezentativac Isko Alarkon je posle het-trika protiv Argentine istakao da mu u Real Madridu nedostaje ono što ima u nacionalnom timu - poverenje trenera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Isko

"Crvena furija" je razbila Argentinu sa 6:1, a najzaslužniji za to je bio ofanzivni vezista Reala, koji je postigao tri gola.

Posle utakmice je u razgovoru sa novinarima istakao da uživa u igranju za reprezentaciju, što nije slučaj u klubu i čak najavio odlazak iz Reala.

- U Madridu nemam samopouzdanje koje je potrebno fudbaleru... Ovi mečevi za nacionalni tim me oživljavaju, vidim da imam poverenje trenera. Samo želim da pokažem da sam dobar igrač - istakao je Isko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duo Reala; Isko i Serhio Ramos

Ofanzivni vezista se tu nije zaustavio. 

- Lopetegi (selektor Španije, prim.aut.) mi pokazuje poverenje minutima koje mi daje. Možda sam ja problem u Madridu? Iskreno, ne znam kako da zaslužim Zidanovo poverenje... - poručio je sjajni vezista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading