FUDBALERI SRBIJE SLOŽNI: Zaslužena pobeda! Ovo je put kojim treba da idemo!

Autor:

Sport

27.03.2018

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Antonio Rukavina složni su u oceni da je naš nacionalni tim zasluženo pobedio Nigeriju.

RepublikaFoto: fss.rs
Fudbaleri Srbije slave sa navijačima

Srbija je u Londonu savladala Nigeriju 2:0. Oba gola za naš tim postigao je Mitrović.

- Dva gola, postigao sam još jedan, ali... Važan je tim. Dobra utakmica, dobar rezultat. Igrali smo na rezultat i ostvarili pobedu što je najvažnije. Ispunili smo sve što je selektor tražio od nas. Dobro smo stajali na terenu, imali kontrolu, bili bolja ekipa i zaslužili smo pobedu. Idemo sada nazad u klubove i svi jedva čekamo ponovo da se okupimo, jer znamo šta očekuje u Rusiji - rekao je Mitrović.

Tadić kaže da je selekcija Nigerije jak protivnik.

- Odigrali smo dobru utakmicu, imali smo kontrolu i prvo i drugo poluvreme. Dobro se branili i napadali zajedno. Zadovoljni smo što smo pobedili jednu ovako jaku selekciju Nigerije, ali ponavljam, najviše me raduje kontrola koju smo imali. Pobeda je bila baš uverljiva, igrom i rezultatom - naveo je Tadić.

Rukavina kaže da Srbija mora da zaboravi poraz od Maroka.


- Zasluženo smo pobedili, posle Maroka gde nismo bili na našem nivou, sada je sve bilo kako treba. Mislim da smo pokazali karakter, izgledali smo jako dobro na terenu. Oni praktično nisu stvorili izgledniju priliku, a mi napred imamo kvalitet i to nije sporno. Videlo se da dobar rezultat dolazi iz dobre odbrane, odbrane koju ne čine samo četiri igrača već ceo tim igra odgovorno i disciplinovano. Jako dobro smo izgledali i mislim da je ovo put kojim treba da idemo - naveo je Rukavina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading