Liverpul sprema astronomksu cifru za Salaha

Autor:

Sport

26.03.2018

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Egipćanin Mohamed Salah je "eksplodirao" ove sezone, pa je Liverpul požurio da ga još čvršće veže za sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah

Velikan sa "Enfilda" već je ponudio novi, dobro pojačani ugovor egipatskom napadaču kojim želi da ga sačuva od brojnih nasrtaja drugih, velikih klubova.

Kao što je poznato, Salah je ovog leta prešao u Liverpul iz Rome za 42 miliona evra, a prema izvorima britanskog lista "Dejli mejla", "crveni" su pripremili ponudu od 200.000 funti nedeljno, što je na godišnjem nivou skoro 13 miliona evra neto, što bi izdiglo Salaha u grupu najbolje plaćenih igrača u Premijer ligi.

Egipćanin je od starta ove sezone postigao čak 36 golova na 41 utakmici u dresu Liverpula, od kojih 28 u prvenstvu i trenutno je "zlatna kopačka" Evrope.

Svakom prilikom ističe da je srećan u Liverpulu i da je fokusiran na prvenstvo i Ligi šampiona, dok ga sa selekcijom "faraona" čekaju i izazovi na Svetskom prvenstvu u Rusiji, u grupi A sa Rusijom, Urugvajom i Saudijskom Arabijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading