KAKVI MESI I RONALDO: Son ima favorita za najboljeg igrača

Autor:

Sport

25.03.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Južnokorejski fudbaler Hjung-min Son kaže da će Hari Kejn mnogo nedostajati Totenhemu, ali poziva ekipu da se privikne na život bez najboljeg golgetera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hjung-min Son

Od kada je Hari Kejn povređen južnokorejski fudbaler Hjeong-min Son je postigao dva gola za Totenhem. U Korejca i sada gledaju u timu iz severnog Londona kao na čoveka koji bi mogao da donese prevagu u momentu kada je tim ostao bez najboljeg igrača.

- Hari Kejn je naravno važan za Englesku jer je najbolji fudbaler na svetu. To je fudbal nekad se dese povrede, ali mi kao Totenhem moramo da igramo bez Harija. Tužno je ali otsali igrači moraju da budu spremni. Nisam kao Kejn ali se trudim da treniram svaki dan i to je sada dobra šansa da uradim nešto dobro -  kaže Son koji poručuje i da je srećan u Totenhemu.

- Dokazao sam mnogo stvari od kada sam ovde. Srećan sam i uživam - kazao je Korejac koji nije hteo mnogo da govori o produžetku saradnje sa Totenhemom.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading