Častio igrače: ZBOG OVOGA SUDIJA NIJE POKAZIVAO KARTONE ITALIJANIMA I ARGENTINCIMA!

Autor:

Sport

24.03.2018

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni engleski sudija Martin Etkinson, koji je u karijeri sudio sva prestižna takmičenja na internacionalnoj smeni, rešio je da okači pištaljku o klin na prijateljskom susretu Argentine i Italije, koji su "gaučosi" rešili u svoju korist rezultatom 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Etkinson (u sredini) se na lep način oprostio od karijere sudije

Nakon meča fudbaler Argentine Manuel Lancini je otkrio novinarima da Etkinson nije hteo da sankcioniše igrače kartonima zato što mu je ovo bio poslednji meč u karijeri.

Iako je utakmica u nekim momentima bila vrlo loša Etkinson je održao obećanje koje je dao samom sebi i igračima. Utakmicu je priveo kraju, a nikome nije dao žuti karton. 

- Sudija mi je rekao da mu je ovo bila poslednja međunarodna utakmica koju sudi, pa je želeo da ona prođe bez žutih kartona - ispričao je Lancini posle pobede "gaučosa".

Engleski arbitar ima 46 godina i sprema se za internacionalnu penziju, iako je prošle godine izabran za drugog najboljeg sudiju na svetu, iza Nemca Feliksa Briha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading