Grujić nakon poraza od Maroka: KOD NAS SE NI NE ZNA KOLIKO JE MAROKO JAK!

Autor:

Sport

24.03.2018

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poraza u prijateljskoj utakmici od Maroka u Torinu 2:1, ali je javnost ostala zabrinuta zbog blede igre izabranika Mladena Krstajića. Međutim, fudbaler Kardifa Marko Grujić smatra da se stekao pogrešan utisak o snazi Maroka u našim medijima.

RepublikaFoto: Starsport
Grujić: Moramo da popravimo samopouzdanje protiv Nigerije

Grujić je rekao da su Marokanci reprezentacija koja je na veoma visokom tehničkom nivou.

- Igrali smo veoma tešku utakmicu protiv veoma kvalitetnog protivnika, iako neki navijači u Srbiji nisu toliko upoznati sa kvalitetima selekcije Maroka. Tehnički su na veoma visokom nivou – ubacuju se među linije odbrane veoma dobro. Mi smo imali propuste u odbrani. Imali smo više prilika od njih, iako nisam siguran bez gledanja statistike, a i penal je bio diskutabilan - rekao je za "Sport klub" Grujić. 

Grujić se osvrnuo i na narednog protivnika sa kojim se sastajemo 27. marta u Londonu.

- Za tri dana čeka nas i novi protivnik – Nigerija. Oni su fizički dosta dominantniji, pa ćemo morati da se prilagodimo i njihovom stilu igre i pobedimo u tom meču i popravimo samopouzdanje - rekao je 21-godišnji vezista.

Grujić, kao i ostali reprezentativci minulih dana, ponavlja kako je atmosfera u ekipi sjajna.

- Atmosfera u reprezentaciji i oko nje je zaista dobra – možemo da kažemo da smo zaista vratili veru u domaći fudbal - zaključio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading