Binić se oglasio nakon tužbe Partizana: To je njihova stvar, ja moram da reagujem na nepravilnosti

Autor: Sportski žurnal

Sport

23.03.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan podneo je kontratužbu Disciplinskoj komisiji FSS zbog, kako se navodi, laži i klevetanja predsednika crno-belih Milorada Vučelića od strane Dragiše Binića.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Binić: Ne želim da dozvolim podstrekivanje navijača na sukobe

Binić je izjavio pomirljivo da je pravo Partizana da ga tuži, ali i njegovo da ukaže na loše stvari u domaćem fudbalu.

– Njihovo pravo, kao i moje da reagujem na stvari pogubne za fudbal. Prvenstveno mislim na širenje mržnje među igračima, indirektno podstrekivanje navijača na međusobne obračune. Ako je to kažnjivo, onda u redu - rekao je Binić za "Sportski žurnal".

Binić se nedavno zapitao "da li nečije dete treba da izgubi glavu zbog ludaka", što je bio deo za koji su se crno-beli uhvatili prilikom tužbe. Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je u tome prepoznao aluziju na prvog čovek kluba Milorada Vučelića.

– Njegov problem… Nikog nisam imenovao. Moj je da sprečim pojedine klupske čelnike da iz vikenda u vikend među navijače puštaju zlu krv. Šta ćemo kad deca krenu da se ubijaju, sve zarad njihovog dnevnog politikanstva. Pogotovo kad izgube utakmicu od kluba s desetostruko manjim budžetom. Mislim, razumljivo, na Crvenu zvezdu i Partizan - dodao je Dragiša Binić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading