Zvezda dovodi reprezentativnog špica?

Autor: Sportski žurnal/Republika

Sport

23.03.2018

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U slučaju sve izvesnijeg odlaska Aleksandra Pešića iz Crvene zvezde ovog leta njegova zamena mogla bi da stigne iz redove prvaka Danske Kopenhagena.

RepublikaFoto: instagram.com/andrija_pavlovic
Pavlović dobija sve manje prilike u Kopenhagenu

"Sportski žurnal" prenosi informaciju da će crveno-beli pokušati da na leto dovedu Andriju Pavlovića iz Kopenhagena, a olakšavajuću okolnost u čitavoj priči ima činjenica da naš povremeni reprezentativac ima ulogu rezerviste u timu Stalea Solbakena.

Pavlović je na 73 utakmice za Kopenhagen postigao 22 gola, jasno je da i on sam želi da promeni sredinu pošto je nepoželjan, ali ostaje da se vidi da li će hteti da se vrati u sprski fudbal.

Njega je Zvezda htela da dovede još 2016. godine iz Čukaričkog, ali se odlični napadač tada odlučio da napusti srpski fudbal i karijeru nadogradi u inostranstvu. Sada bi mogao da povuče nogu i proba da uradi ono što su i mnogi pre njega kada im je krenulo nizbrdo van Srbije - da oživi karijeru u domovini.

Inače, Pavlović je povremeni reprezentativac naše zemlje, od debija 2016. do sada je zabeležio pet nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading