Biće oštra konkurencija: RONALDO VERUJE DA ČAK 6 SELEKCIJA MOGU NA KROV SVETA!

Autor:

Sport

21.03.2018

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni brazilski napadač Ronaldo, koji je sa selekcijom "karioka" osvojio Mundijal u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine, veruje da pored njegove selekcije, još pet timova ima kvalitet da podigne popularnu "Boginju" sredinom jula u Moskvi. Upravo je Ronaldo podigao poslednji pehar svetskog šampiona za Brazilce pre 16 godina.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ronaldo iz vremena kada je osvojio SP sa Brazilom

Ronaldo se, takođe, nada da će najskuplji fudbaler sveta, njegov zemljak Nejmar, biti spreman za utakmice protiv Švajcarske, Kostarike i Srbije u Rusiji.

– Svi znaju koliko je teško igrati na Mundijalu i ostvariti uspeh. Ovo prvenstvo će biti posebno neizvesno, Brazil je mnogo napredovao pod selektorom Titeom i ima snažan tim. Problem je povreda Nejmara, ali ja verujem da će se oporaviti i na pravi način predvoditi selekciju do pehara, rekao je bivši as Intera, Reala, Barselone i Milana za “Omnisport”.

Pored Brazila Ronaldo kao favorite izdvaja i još pet nacionalnih timova.

– Ima dosta jakih selekcija, Nemačka na primer, dolaze kao svetski prvaci, sa puno samopouzdanja. Tu je Španija, ali i Engleska, Francuska i Argentina sa Lionelom Mesijem, koji jako želi da osvoji Mundijal, jer mu je ovo možda i poslednja prilika, prognozirao je ishod SP-a, trostruki osvajač “zlatne lopte”.

Najbolji fudbaler sadašnje selekcije “karioka”, as Pari Sen Žermena, Nejmar, slomio je metatarzalnu kost krajem februara i završio klupsku sezonu, ali bi trebalo da se oporavi do početka Mundijala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading