Maroko u problemu pred Srbiju: IGRAČ REALA PROPUŠTA "ORLOVA"

Autor:

Sport

21.03.2018

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimac Maroka Ašraf Hakimi neće nastupiti na prijateljskoj utakmici protiv Srbije 23. marta u Torinu zbog povrede, a propustiće i naredni kontrolni meč četiri dana kasnije protiv Uzbekistana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hakimi neće biti na raspolaganju selektoru protiv Srbije

Ovaj igrač, koji je pod ugovorom sa Realom, zabeležio je ukupno šest nastupa za svoju zemlju, a debitovao je za Marokance u duelu sa Kanadom 2016. godine. U poslednjem kvalifikacionom ciklusu zabeležio je četiri nastupa za nacionalnu selekciju i jedanput se upisao u listu strelaca.

Hakimi (19) doživeo je povredu na treningu selekcije Ervea Renara i biće podvrgnut detaljnim medicinskim pregledima, ali je izvesno da neće putovati u Torino na meč protiv Orlova, kao ni kasnije u Kazablanku, gde je zakazan prijateljski meč sa Uzbekistanom.

Mladi desni bek, koji po potrebi može da zaigra i centralnog defanzivca, jedan je od najtalentovanijih igrača u zemlji. Ove sezone odigrao je šest mečeva za prvi tim Kraljevskog kluba i postigao jedan gol u Primeri. U redove Madriđana stigao je još 2006. godine sa svega osam godina i deceniju kasnije stigao do seniorskog dresa.

Meč između naše selekcije i Maroka na programu je u petak 22. marta na stadionu "Olimpiko" u Torinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading