Skrenuo pažnju na sebe: DMITROVIĆU CENA SAMO RASTE!

Autor:

Sport

21.03.2018

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golman Marko Dmitrović ima fantastičnu sezonu iza sebe u španskom Eibaru, čak ni Mesi i Ronaldo nisu imali rešenja za Srbina, a sada se pojavila informacija da je nakon redovnih poziva u nacionalnu selekciju Dmitroviću skočila cena.

RepublikaFoto: ST/N.MANDIĆ
Dmitrovićeve dobre odbrane podigle Eibar do sredine tabele u Primeri

Eibar je na 11. mestu na tabeli, ašpanski mediji tvrde da ima interesovanja za ovog igrača i da bi na leto mogao da promeni klub. Prema poslednjim vestima njegova tržišna cena iznosi oko 8 miliona evra!

Ovaj 26-godišnji čuvar mreže je za jednu sezonu pokazao koliko vredi. Stigao je u Eibar iz Alkorkona za 1.000.000 evra, a sadašnja vrednost na tržištu kreće mu se oko 2.500.000 evra. Ali, ako neko želi da ga kupi moraće da potroši dosta veći novac.

Velika je verovatnoća da će Dmitrović biti među 23 igrača koji će putovati na Svetsko prvenstvo sa Srbijom, što bi verovatno dodatno podiglo cenu.

Podsetimo, golman Eibara je već stajao na golu tokom novembarske turneje po Dalekom istoku, gde je branio mrežu u duelu sa Južnom Korejom.

Branio je za mlađe kategorije Crvene zvezde odakle je kasnije bio i u Ujpeštu, Čarltonu, Alkorkonu da bi konačno stigao do Eibara i Primere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading