Tadić i Mitrović o "smeni" Ivanovića

Autor:

Sport

20.03.2018

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativci Srbije Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović rekli su danas da je atmosfera u ekipi dobra posle promene kapitena.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

- Atmosfera u ekipi je super, kao i uvek. Mislim da neće uticati na nas, sve će biti isto, neće biti nekih posebnih promena - rekao je  na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

- To je odluka selektora. Bane, Kolarov i Matić su najveća imena ovog tima i tako će i ostati - istakao je centarfor Srbije.

Selektor Mladen Krstajić je u ponedeljak objavio da Branislav Ivanović neće više biti kapiten. Traku u reprezentaciji Srbije nosiće Aleksandar Kolarov, a zamenik će mu biti Nemanja Matić.


Aleksandar Mitrović se složio sa Tadićem sa kojim deli mišljenje.

- To je stvar selektora, njegov izbor. Mi smo tu i moramo da poštujemo odluku. Kolarov i Matić su bili najveći autoriteti i tako će da ostane bez obzira na to ko nosi traku. Ništa se nije promenilo i ništa se neće promeniti - kazao je Mitrović.

Branislav Ivanović je više od šest godina bio kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, od kako je Dejan Stanković otišao u penziju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading