(FOTO) Crveno-belo veče u Bijeljini: ZVEZDAŠI SE DRUŽILI SA FUDBALERIMA!

Autor:

Sport

19.03.2018

19:21 >> 19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fešta navijača Crvene zvezde i fudbalera ovog kluba u Bijeljini bila je jedna od najmasovnijih, pošto se odazvalo oko 1.500 "delija" iz ovog kraja.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Lepa atmosfera među zvezdašima u Bijeljini

Crveno-belima je priređen sjajan doček, a ambijent je upotpunjen balonima, majicama, zastavama i pesmom. U Bijeljinu su doputovali predsednik Svetozar Mijailović, kao i fudbaleri Slavoljub Srnić i Dejan Joveljić. Sa zvezdašima su se družili i Vladica Popović, legendarni fudbaler i trener koji je crveno-bele odveo na krov sveta, kao i četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

- Imam višegodišnji staž na vašim proslavama, ali po broju ljudi ova je najveća. Možda se to poklapa i sa ovogodišnjim uspesima koje naši fudbaleri imaju iza sebe, sa odličnim rezultatima koje su ostvarili. Posle 25 godina smo ponovo igrali evropske utakmice na proleće. Zato su ovi momci zaslužili podršku, a vi to radite na fenomenalan način. Želim da Crvena zvezda nastavi da vas raduje još boljim rezultatima - rekao je predsednik kluba Svetozar Mijailović.

Učešće na ovoj proslavi uzeli su nekadašnji fudbaleri Perica Ognjenović, Dragan Mićić i Ognjen Koroman, kao i bivši košarkaš Igor Rakočević. Atmosferu su dodatno podgrejali muzički umetnici Zoran Kiki Lesendrić i Dejan Matić.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading