OGLASIO SE ŠPANSKI SRBIN BAJČETIĆ: U majici "orlova" poslao poruku na SRPSKOM JEZIKU! Povod je baš TUŽAN!

Autor: M. M.

Sport

07.01.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Hvala ti", poručio je fudbaler Liverpula.

OGLASIO SE ŠPANSKI SRBIN BAJČETIĆ: U majici "orlova" poslao poruku na SRPSKOM JEZIKU! Povod je baš TUŽAN!

Foto: Instagram/Printscreen

Stefan Bajčetić (19), fudbaler Liverpula koji je izabrao da igra za reprezentaciju Španije, oglasio se na pravoslavni Božić i objavio tužnu vest. Sin srpskog fudbalera Srđana Bajčetića, koji je igrao za Zvezdu i Seltu, putem svog Instagram profila otkrio da je njegov deda preminuo. Stefan je tim povodom imao emotivnu poruku na Instagramu, a zanimljivo da sa pokojnim dedom na fotografiji pozira u majici reprezentacije Srbije.

- Moj lepi deda, hvala ti na svemu što si nas naučio. Počivaj u miru - kratko je napisao Stefan na svom profilu.

Stefan Bajčetić je Srbin koji je rođen u Španiji gde je nastupao njegov otac, ali zbog majke Španjolke je dobio njihovo državljanstvo. Fudbalom je počeo da se bavi upravo u Selti iz Viga gde je rođen, da bi 2020. godine prešao u Liverpul.

- Ima čvršće veze sa Španijom nego sa Srbijom. Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti, ali ta odluka nije doneta iz interesa - rekao je njegov otac Srđan.

Španski mediji takođe pišu da je Bajčetić već obavestio Fudbalski savez Španije da će igrati za njih, međutim, iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kažu da ne odustaju.

- Oni ni u jednom trenutku nisu zatvorili vrata igranja za reprezentaciju Srbije. I mi se nadamo da će, kada dostigne nivo da igra za A reprezentaciju, izabrati Srbiju - izjavio je direktor mlađih selekcija FSS Nikola Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading