Rapsodija Zemuna protiv Voše; Šest golova na meču Čuka - Javor; Pobeda "fenjeraša"

Autor:

Sport

18.03.2018

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvodina je u 28. kolu Superlige poražena od Zemuna na "Karađorđu" sa 3:0, dok je Čukarički izborio remi u Ivanjici 3:3, iako je Javor imao dva gola prednosti

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zemuna
Zemun je u Novom Sadu vodio sa 2:0 posla pola sata igre. Domaćine je načeo Simić u 18. minutu, a već u 32. bilo je 2:0, a rezultat je duplirao Lasickas. Sve dileme rešio je u 53. minutu utakmice Vučić i tako dotukao "lale" kojima je ovo bio tri poraz na četiri poslednja meča.

Javor je osvojio samo bod u meču sa Čukaričkim, duel je okončan rezultatom - 3:3. Imala je ekipa iz Ivanjice prednost od 3:1, ali je prokockala. Tim sa Banovog brda je početkom drugog dela meča bio u minusu dva gola, ali je za 16 minuta postigao dva gola i osvojio bod. Inače, gosti su od 82. minuta igrali sa igračem manje, međutim, uspeli su da sačuvaju mrežu u finišu utakmice. 

"Fenjeraš" Borac je u Čačku sa 2:1 pobedio Barčku, a bio je ovo "zebrama" prvi trijumf posle osam vezanih utakmica , tri remija i pet poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading