KOSANOVIĆ: Statistika u Srbiji ne postoji

Autor:

Sport

16.03.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napredak ne zna za pobedu u duelima sa ekipom Mladosti u poslednje četiri godine, ali se trener Milorad Kosanović ne obazire na statistiku.

RepublikaFoto: fknapredak.rs
Milorad Kosanović

- Mislim da za našu ligu ne važi nikakva statistika i upoređivanje, jer svaki klub na šest meseci ili godinu dana menja ekipu. Onaj ko uspe da zadrži tim duže on je u prednosti. Kada sam došao u Napredak, bili smo četrnaesti na tabeli,posle dva i po meseca prodali smo četiri najbolja igrača i krenuli u novu polusezonu. Napredak danas i onaj od pre dva meseca nisu isti timovi. Sa svim klubovima je isto - kazao je Kosanović.

Strateg Napretka smatra da je najveća prednost protivnika to što je ekipa već duže vreme na okupu.

- Mladost iz Lučana, za razliku od mnogih klubova, pa i Čukarički, imaju najstandardnije timove. Mladost ima igrače koji su uglavnom u godinama blizu tridesetih i oni ostaju u Lučanima. Zato Mladost pravi dobre rezultate jer ima konstantu. Slično je i sa Čukaričkim - objasnio je Kosanović.

RepublikaFoto: instagram.com/sekuloski037
Ilustracija: Foto

Kruševljani još uvek nisu overili plasman u plej-of ali će to učiniti ukoliko u nedelju savladaju Mladost.

- Na nama je da probamo da napravimo što bolji rezultat, da uđemo sa jednom zalihom bodova u plej-of i da u tom plej-ofu ne statiramo, nego da probamo da ponavljamo igre koje smo pružali ovog proleća - konstatovao je trener Napretka.

Napredak pred utakmicu 28. kola sa ekipom Mladosti zauzima sedmo mesto na tabeli sa 41 bodom, dok je klub iz Lučana deveti sa sedam bodova manje.

Utakmica Napredak - Mladost igra se u nedelju od 17 časova na stadionu "Mladost" u Kruševcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading